Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Női laptop, netbook tesztek képes leírás - Informatika nőknek.tlap.hu
részletek »

Női laptop, netbook tesztek - Informatika nőknek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: informatikanoknek.tlap.hu » Női laptop, netbook tesztek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Asus Eee Pc teszt

Asus Eee Pc teszt

Rendszeres látogatóink tapasztalhatták már, hogy netbookot csak a legritkább esetben tesztelünk. Ennek az az oka, hogy a hazánkba kerülő választékból alig-alig akad olyan megoldás, amit érdemesnek tartanánk a bemutatásra. Nos, a most következő Asus Eee PC 1018P biztosan szerepelni fog egyik videós tesztünkben, hiszen számos ponton nő a konkurencia fölé. (Akárcsak a korábban már bemutatott Asus Eee PC 1016P.)

Asus UL30Jt teszt

Asus UL30Jt teszt

Az oldal bemutatja a nagy sikerű UL30Vt utódját, az UL30Jt, ami az első olyan notebook, amely Intel Arrandale alapú ULV processzorral.Az UL30Jt nem sokban különbözik az előd UL30-tól. A legjobb dolgok megmaradtak, a gép vékony, a fedlap továbbra is fémből van. A billentyűzet körüli borítást szerencsére lecserélték fém hatású matt műanyagra, ami már nem gyűjti annyira az ujjlenyomatokat. Sajnos az akkumulátoron és a kijelző körül is megmaradt a fényes műanyag.

Dell Inspiron mini 10 tesz

Dell Inspiron mini 10 tesz

Az egyik legvékonyabb és legkönnyebb ebben a kategóriában a Dell Inspiron Mini 10. Több színközül választhatunk (fehér, zöld, rózsaszín, kék és vörös) és kényelmes billentyűzetének köszönhetően nagyon jól lehet kezelni.

Lenovo idepad ss10e teszt

Lenovo idepad ss10e teszt

Itt hasznos infókat találunk Lenovo gépekről, amely azonos külsővel, de kétféle monitorral - 8,9 és 10,1 hüvelykessel - mutatta be az IdeaPad S sorozatot. Nálunk a nagyobb kijelzős S10e járt, annak is a vörös külsejű, fehér belsejű változata. Első látásra egészen csinos a kicsike szokatlan színű, fényes borítása a tetszetős Lenovo márkajelz

Tuti menü