Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Női laptop, netbook tesztek képes leírás - Informatika nőknek.tlap.hu
részletek »

Női laptop, netbook tesztek - Informatika nőknek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: informatikanoknek.tlap.hu » Női laptop, netbook tesztek
Keresés
Találatok száma - 3 db
Asus Eee Pc teszt

Asus Eee Pc teszt

Rendszeres látogatóink tapasztalhatták már, hogy netbookot csak a legritkább esetben tesztelünk. Ennek az az oka, hogy a hazánkba kerülő választékból alig-alig akad olyan megoldás, amit érdemesnek tartanánk a bemutatásra. Nos, a most következő Asus Eee PC 1018P biztosan szerepelni fog egyik videós tesztünkben, hiszen számos ponton nő a konkurencia fölé. (Akárcsak a korábban már bemutatott Asus Eee PC 1016P.)

Asus UL30Jt teszt

Asus UL30Jt teszt

Az oldal bemutatja a nagy sikerű UL30Vt utódját, az UL30Jt, ami az első olyan notebook, amely Intel Arrandale alapú ULV processzorral.Az UL30Jt nem sokban különbözik az előd UL30-tól. A legjobb dolgok megmaradtak, a gép vékony, a fedlap továbbra is fémből van. A billentyűzet körüli borítást szerencsére lecserélték fém hatású matt műanyagra, ami már nem gyűjti annyira az ujjlenyomatokat. Sajnos az akkumulátoron és a kijelző körül is megmaradt a fényes műanyag.

Lenovo idepad ss10e teszt

Lenovo idepad ss10e teszt

Itt hasznos infókat találunk Lenovo gépekről, amely azonos külsővel, de kétféle monitorral - 8,9 és 10,1 hüvelykessel - mutatta be az IdeaPad S sorozatot. Nálunk a nagyobb kijelzős S10e járt, annak is a vörös külsejű, fehér belsejű változata. Első látásra egészen csinos a kicsike szokatlan színű, fényes borítása a tetszetős Lenovo márkajelz

Tuti menü